• Sim only samenstellen, prepaid of nieuw toestel?

  Een sim only samenstellen, dit kan volledig naar wens samen betreffende internet, data, minuten, SMS en termijn contract. Of kies voor een Prepaid SIM-kaart met beltegoed of ga voor een nieuw toestel met een goedkoop abonnement. Maar wat kunt u het beste doen? Deze pagina helpt u daar bij, tevens kunt u hieronder een flowchart vinden met de keuze mogelijkheden.

  Sim only samenstellenSim only samenstellen

  Een sim only samenstellen kunt u voor kiezen wanneer u denkt te beschikken over een goed toestel. Dit is een heel subjectief begrip aangezien iedereen andere eisen heeft. Het kan zijn dat u alleen maar wilt bellen en smsen, in dit geval voldoet een zeer basic toestel met minimale technische hoogstandjes. Maar wanneer u veel met media in de weer bent en ook online veel actief bent met bijvoorbeeld mailen, surfen en sociale media zoals Facebook, Twitter, WhatsApp en iMessage, dan kunt u wellicht een wat recenter toestel gebruiken. Het goede nieuws is dat toestellen van een aantal jaar terug nog steeds geschikt zijn voor dit media gebruik, het kan daarom lonend zijn om een sim only samenstellen naar uw wensen. Zo kunt u voor een minimaal bedrag optimaal gebruik maken van online media en daarbij ook meer dan voldoende bellen.

  Goedkoopste simkaartPrepaid SIM-kaart

  Aan de andere kant zou u dan ook een prepaid simkaart kunnen overwegen, hiermee heeft u nog meer controle of uw uitgaven. Echter is prepaid bellen over het algemeen weer duurder dan wanneer u meer dan incidenteel belt, ook data en dus online activiteiten zijn mogelijk via prepaid maar wel duurder dan wanneer u een sim only zou samenstellen. Toch geeft prepaid de gebruiker de vrijheid door niet vast te zitten aan een maandelijks contract.

  Telefoon samenstellenTelefoon met abonnement

  Tenslotte zou u nog een nieuw abonnement met telefoon kunnen overwegen. Dit stelt je in staat om voor een voordelig tarief een nieuwe telefoon in handen te krijgen zonder dat je het gehele bedrag voor de telefoon in een keer hoeft neer te leggen. Sommige providers noemen de telefoon nog ‘gratis’, in feite is dat niet zo. Je betaalt dit via het abonnement, echter zorgen providers er wel voor dat aanbiedingen erg aantrekkelijk zijn en dat je over het algemeen niet meer dan de daadwerkelijke waarde betaald van het toestel (soms goedkoper zelfs om je als klant aan te kunnen trekken). Zo kun je dus met een goedkoop abonnement bij de telefoon alsnog een goede deal hebben.

  sim only samenstellen

  Sim only samenstellen

  Goedkoopste prepaid simkaart

  Goedkope abonnementen met telefoon